martes, 26 de noviembre de 2013

Us presento la técnica del dibuix amb paper de seda.


Primerament agafarem mitja cartolina i farem un dibuix lliure. Un cop acabat el dibuix, agafarem el paper de seda de diferents colors i farem boletes petitones per omplir el dibuix amb aquestes. Agafarem la cola blanca i un pinzell, i hi posarem cola amb un pinzell a la part del dibuix, que hi volem enganxar les boletes, quan ja hem posat la cola , anirem enganxant les boletes, ben juntes.

S’ha d’omplir la mitja cartolina amb boletes de paper de seda. Un cop acabat el dibuix, podem passar vernís perquè quedi brillant.

martes, 12 de noviembre de 2013

Us presento la tècnica de divermàgic, una técnica on els nens, ho passaran molt bé fent-la.


Primerament farem un dibuix que ens agradi en un full, a ser possible que no hi hagi molts detalls en el dibuix.

Un cop acabat el dibuix, posarem el plàstic sobre el full on hem fet el dibuix, i amb els tubs de “pintura divermàgic”, anirem resseguint-lo, amb els colors que vulguem. L’interior del dibuix no el pintarem, els detalls de dins del dibuix, si són petits, els podem pintar.

Un cop resseguit el dibuix i els detalls, ho deixarem assecar durant unes hores.

Si volem, un cop assecat el dibuix es pot treure del plàstic, i enganxar-lo a una finestra, o sinó el podem deixar al plàstic, segons quina sigui la nostra finalitat.
 
 

domingo, 3 de noviembre de 2013

Una altra tècnica per a fer amb els més petits, esgrafiat amb escuradents.


Primerament agafarem el full blanc, i el pintarem amb ceres de diferents colors, sense que quedi cap espai en blanc. Un cop estigui el full completament pintat, pintarem amb cera negra tot el full, sense que es vegin els colors pintats anteriorment.

 Un cop pintat el full amb cera negra, li farem un dibuix amb l’ escuradents. Aquest dibuix quedarà de diferents colors, ja que en el primer pas, haurem pintat el full de diferents colors.

Per últim l’hi passarem amb un pinzell, el vernís per sobre del  full.